teisipäev, 22. november 2011

Pole jälle mõned päevad midagi kirjutanud, aga tegemisi on olnud mitmeid.
Eelmine neljapäev vedasime maneeži natuke tõkkeid juurde, et saaks korraliku raja üles ehitada. Hüppasime siis ka natuke Indrek aitas ka kõrvalt ja Tixi oli väga energiline jällegi. Sõitsin natuke teise suulisega kui tavaliselt ja sain paremini kontrollida. Suulised on 3rõngaga variant Pessoa suulisest, aga suuliseosa on hästi paks ja kerge 3-osaline. Hea oli sõita, ainuke probleem on see, kui käe liiga kokku ja alla surun. Tahaks tavatrenniks saada samasuguseid tavalise rõngaga, sest talle tegelikult sobib paks suuline hästi ( hetkel sõidab peenema 3-osalise, vasega oliiviga). No igatahes algusepoole sättisin teda liiga palju, tulin pöördest juba liiga kokku ja tõkke ees pidin veel hoidma, et klapiks. Hiljem juba suutsin ise ka paremini tulla ja kui sain elavamalt pöördesse, siis tuli tõke ka ise minuni ja oi, kuidas mu linnuke lendas. Tõkked olid parkuuris 120 kandis ja üksikult lattaed ja okser nii 130 ja nii hästi sain lõpuks tuldud, et Tix lihtsalt hüppas ja hüppas. Popiga olin eelmine päev teinud üksikuid hüppeid ja parkuur oli kohutav, lihtsalt koguaeg moll ülesse ja kui ta nimodi peale läheb, siis ta üldse ei tööta läbi keha vaid kalpsab lihtsalt üle. Iseenesest oli ta tubli ei vaadanud planke ega midagi, aga ei olnud hea üldse.
Laupäeva näiteks käisin Tixiga õues sõitmas, viskasin trenniteki üle tagumiku ja kappasin vähe platsil, päike paistis ja nii mõnus oli!
Pühapäeval käisime Popiga Heimtalis. Me läksime juba mingi 10neks sinna, aga meie sõit hakkas umbes 5, nii, et saime oodata. Alguses ta oli mõniaeg autos, aga hiljem vahetasime Mikroniga ära ja panin ta boxi. Ta käitus väga tublisti, sain tooli abiga ilusti selga maneežis, ta ei vahtinud mitte midagi (natuke vaatas, aga läks igasuguse paanikata) tribüünist polnud sooja ega külma ja isegi kohe läks üle lattaia, okseri ees esimene kord jäi kohtlema, siis ma natuke surkisin kannusega ja järgmine kord läks sealt ka üle. Sõita oli hea, aga hüpetas oli jällegi moll üleval ja ei hüppaznd nii nagu ta võimeline on, sellest hoolimata oli tubli ja nii parkuur, kui ka ümberhüpped olid puhtad :) II koht. Seega olin üsna rahul, kui ta juba normaalselt käitub, siis küll ta varsti normaalsemalt saab sõitma ka :)
Eile lasin mõlemad (eraldi) õue Popi on juba harjunud selle kopliskäimisega, Tixi alguses kappas ringi, aga saatsin ta koos ta halli naabriplikaga ja olid väga muhedad koos, krõmpsutasid heina ja olid rahul eluga :)

0 kommentaari: