pühapäev, 22. november 2009

Freedom

Ma vihkan vihkan ... Kirjutasin jutu valmis siis nett jooksis kokku ja nothind :S:S:S:S:S

Nüüd kirjutan väga lühidalt ...
Igatahes kõigepealt ratsutasin Mustikuga, Cellu oli tubli üsna, natuke selline kahtlane, oli ja nagu polnd ka. Mõne kõksu tegin ka üldiselt tubli :)

Tixiga mässasin ratsastuse kallal, et liiguks oleks ja teeks kõike nagu hobune, lõppkokkuvõtets olen eesmärgile jälle sammukese lähemal ..

Popile tegin kordet ning kuna kedagi polnud appi võtta kes mind kordetaks siis .. otsustasin lahtiselt ratsutada, alguses ta ei jagand väga biiti. Aga varsti hakkas vaikselt aru saama. Ta ei tahtnud väga tahapoole maneezi otsa minna, aga kui emps korra ees läks siis pärast sain juba ise. Lõpuks tegime paar ringi traavi, nii, et sain ise teha peatusi ka vahepeal ja siis jälle traavi :))) Korra kui Triin Proosaga taidles siis ehmatas ma loll kohe muidugi peatama, aga ta ehmatas liiga äkilisest tagasivõtmisest ja läks ukse poole. Õnneks suutsin üsna varsti järgi anda ja jäi ilusti seisma, ei paanitsenud. Tegime veel paar ringi ja lõpetasime hästi ära :))) Niii tubli ja peaks mainima ka, et päris mugava liikumisega sux xD

2 kommentaari:

Janne ütles ...

Edit post'de alt peaks sa mingi drafti leidma sellel postitusele, mis kaduma läks, et blogger aeg-ajalt salvestab ise kirjutusi :)

HannaB ütles ...

ei olnud :( :( vb seepärast , et ma kogemata salvestasin pealekirja ennem ...ja siis hakkasin kirjutama