pühapäev, 29. november 2009

"... When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it ?... " (S. Meyer "braking dawn" )


Ma ei saand seda kirjutamata jätta ..



Tänasest siis ka natuke. Emps tahtis vaadata hommikul suusatamist ja ma tahtsin taaskord oma kind of piiblit lugeda :$ ... Seega talli läksime pärast kolme.
Syret just sai Preia valmis ja suundus maneezi, G sõitis halliga. Ma siis panin ka Popi valmis ja suundusin maneezi poole. Täna ta oli kuidagi eriti nunnu, koguaeg puges :D Igatahes kuna ta oli selline erkas moega tegin talle kordet ette. Alguses vähe kalpsas , ma mõtlesin, et sellepeale , et G halliga midagi mässas, aga pärast sai aru, et ta kartis kui Jaanus ennast liigutas :OOO .. Ta ikka tõsiselt pelgab teda. Kui ükskord selga juba sain siis polndu mingit probleemi, väga mõistlik oli, taga nurgas olid 5 kavaletti, otsustasin neid üle minna. Alguses ta pelgas, aga varsti oli nõus sealt üle minema, tegin patsu-patsu .. Järgmine kord läks juba täiesti ilusti ilma suurema vaimse pingutuseta. Vahel on nii naljakas kuidasta püüab midagi teha, mida ta tegelikult pelgab, aga kuna ma nõuan ta seda siiski teeb, siis peale kiitmist ta tahaks seda kohe veel ja veel teha. Igatahes õnnestus traavis ilusti suunamuutusi, ringe ja peatusi teha. Proovisin mõne korra üle ristikese ka minna, esimene kord jäi nagu vaatama, aga kui ergutasin , siis ikkagi läks üle. Teiselpoolt 1x oli samamoodi. Kokku tulin vast mingi 5-6 korda. Paar korda tegi täitsa hüppemoodi asja :) Kuna ta nii tubli oli siis lõpetasin ära ja jalutasin maha.
Mõtlesin kas teen Tixiga õi mitte, kuna ma koguaeg pusserdan midagi, siis eelistan kui Marin sõidab või aitab . Lõpuks otsustasin siiski sõita. Kordet ette ei teinud, paistis muhe küll . Katsusin teha kõike nagu Marin, just vaimse külje pealt . Tda vaadates tundub, et ta on 95% ajast täiesti täiesti rahulik ja kui ei ole siis ainult asja eest ja sellegipoolest ta ei lähe endast välja vaid karistab kiidab ja läheb eluga edasi ... Käed hoidsin ka paigal ja jalgadega tegin mida vaja.. Enam-vähem oli. Tegin kavalette ka galopis, kui ka traavis. Täiesti mõnus trenn kukkus lõpuks välja ... :)
Praegu on hea ....

0 kommentaari: