pühapäev, 6. veebruar 2011

nii jubedalt tahaks alati midagi asjalikku kirjutada.. aga esimene asi mis välja tuleb on hoopis ntx - nad on nii nummid, või et ma tahaks veel natuke aega neile näppe ninna toppida.. no exole.

Aga igaljuhul eile-täna sai tallis siis käidud. Eileainult Popiga tegin, sest nojah 3tundi ööund on mulle liiga vähe ja seega olin suht väss ja kell oli ka palju. Tulin Riia kaudu ja autosõit veel ka jne ... Igatahes oli poja mitu päeva seisnud, tore muidugi, et Indrek seda mulle ka ütles. Õnneks siiski sain seda päevake varem teada. Paha on muidugi see, et ta õues ka ei saa käia, sest noh ta lihtsalt hüppab üle karjuse. Lohutan ennast sellega, et ju siis ikka hüppehobune, et päris läbi ei jookse. See-selleks, aga igatahes siis ratsutasin taga jah, algul tegin tegelt kordet vähe ette, et järsku on pöörane. Ei olnud õnneks ja selga lasi ka täitsa kenasti ronida (kasutasin küll vanainimeste tooli, aga hea, et ta laseb mul rahulikult plastmass tooli endale kõrvale lohistada ja seal ringi kakerda. Muidugi see talle endale ka parem, kui paks karu tal küljes ei ripu, vaid normaalselt kohe selga saab xDD). Üsna Ok oli sõita, vahtis vähem kui viimate ja eest oli ka nagu midagi. Kuigi siiski liiga kangutab ja sikutab jne, siiski lõpuks oli täitsa talutav.
Täna siis tegin jällegi Popsikuga kõigepealt, oli isegi veidi parem, kui eelmine päev. Kohati oli eest nagu päris, siis jälle vajus ja kangutas jne vähe. Siiski nagu mingine progress oli seinadega. Late porte äärepeal vähe kartis, aga muidu saime hakkama. Jooksime üle lattide ka, alguses ringipeal ja hiljem niisama paar latti järjest maas. Ringipeal alguses kangutas ja vahtis japidurdas, aga ajapikku lõdvestas ja saime täitsa inimesemoodi sealt üle. Peaasi, et ma oma sääri ei unustaks kasutada ja liiga käega tal küljes ei ripuks. Peale trenni kitkusin tal laka ära, hästi väheke saba ka ja muud tutid lõikasin ära. Ta otseselt ei fännanud protseduuri, aga samas talle nii meeldib, et vähemalt miskit taga tehakse, seega kannatas ja seisis üsna viisakalt paigal (ilma päitsteta boxis). Panin korraks ta koplisse ka, ise seisin lindi taga, et üle ei tuleks. Ca 5min oli siis mõtlesin, et ah panen ära ta oli suht selline tülpind ka, ei viitsind suurt midagi teha, otsis heina maast. Lähen mulgu juurde siis otsustab, et tahab ikka veidi joosta. Mu emps ka teiselepoole ei läinud ja seega ta otsustas üsna kohe lihtsalt üle hüpata ja ringi kolada. Võinoh jookis vale ukse juurde ja jooksis tagasi meie juurde. Tola.
Lõpuks mitu aega hiljem jõudsin Tixi juurde ka. Panin valmis ja vähekeseks kordele. Jooksis vähe kangelt (selg küürus, nagu ta teeb oma kaamelit). Selhga läksin hakkas vähe vastu, seega otsustasin sõita lihtsalt edasi ja sirgeks, edasi ja sirgeks. Eest ei näppind, hoidsin lihtsalt kontakti. Lõdvestas paremini vähemalt selja ära. EI tea vb sadul eba vb tahab lihtsalt vähe rohkem liigutada, et ei oleks liikset energiat ja ma ei tea.. eks katsetan nüüd igasugu asju.. Samas on ta parajalt peenike ja pean sööta juurde panema, nii, et väga mitme otsaga asi meil selle preiliga ;)

0 kommentaari: