neljapäev, 11. oktoober 2012


Niisiis vahepeal toimunust niipalju, et eelmine nädal juba kolmapäeval sõitsin Pärnusse, suksud jäid Reesa hoolde, kes nendega siin ratsutas ja tegeles. Reedest-pühapäevani olin muidugi TIHSil, suurt pahna ei ostnud, mõned toredad asjad nagu pinded ja kõrvad ja paar riideesest sai ikka võetud.
Esmaspäeval oli selline tore asi, et lõunal kui koolist tulin olin vist autos mingi tule peale unustanud ja kui uuesti pidin minema oli aku kenasti tühi. Õhtul sain auto tänu Reesa tuttavatele käima, aga ta pidi vähemalt tund aega käima, seega me trenni (poksima) ei jõudnudki, selleeest sain sadula cargost ära tuua ja seda popile proovida tallis, proovisin lihtsalt palja selja peal kordel, kuna ei tahtnud igavesti ka autol lasta seal käia. Tundus, et võib isegi sobida, aga peale 2 päeva erinevate variantidega proovimist pean tõdema, et see siiski ei sobi kuidagi, ikka pisut lai. SEEGA KUI KEEGI OTSIB ENDALE HEAD PRUUNI HÜPPESADULAT MÕISTLIKU HINNAGA, siis minu käest võite küsida omaniku kontakte.
Igatahes samal korral avastasin, et Popil rauda pole, siiski sõitsin taga sadula proovimise pärast. Esmaspäeval ta oli kohati täiesti paha, jauras ja noh oli tobe, lõpuks oli juba päris viisakas, tegi mõne hüppe päris ilusti ja noh normaalne. Tixi oli ka esmaspäeval veits selline pahur alguses, lõpuks oli ka OK, aga eile oli juba päris hea, vahetasime Reesaga poole trenni pealt suulised ka ära (ta tahtis natuke tugevamaid ma pehmemaid) peale seda oli super.minu suulised siis sellised. Hüpateshead, aga ratsastades liiga tugevad siiski, aga kuna panin Tixi 3-osalise trensli Popile, siis olen muidu ka sellega sõitnud, ilmselgelt pean muu lahenduse leidma. Tahaks tegelt happy mouthi  Popile, sest see mis tal oli on liiga katki, et kasutada.
Loodetavasti täna-homme tuleb Veiko ja võtab Popi kapjadega midagi ette, siis saab normaalselt sõita jälle!


3 kommentaari:

Kerli Erm ütles ...

Kui suure istme ja kui laia raamiga sadul on?

HannaB ütles ...

ca 29-30 raam 18 iste

Kerli Erm ütles ...

Siis meile kahjuks ei sobi.