reede, 26. oktoober 2012

Hey
ma ka endiselt tegelen ratsutamisega :D
See nädal ei jõudnudki ära pügada, aga esmaspäeval tahan seda teha, ehk õnnestub. Loodan, et hobustel sellise rõveda ilmaga veel külm pole õues, panin neile õhukesed bucased selga ka + siis õuetekk.
Nad olid päris normaalsed see nädal, Popi tegelt mingi päev vähe oli selline.. aga kolmapäeval hüppas harjutusi päris hästi eriti lattaeda mille lõpuks 130+ panin, töötas kenasti läbi keha ja tagumine ots on ka hakanud päris hästi käima nii, et bueno. Neljapäeval sõitsin päitstega(sadul oli ikka ka ), sest tahtsin teda, kuidas ilma suulisteta on ja oli umbes sama, tahan ükspäev hüpata ka, vaadata kas julgeb ennast eest rohkem sirutada.
Tixiga sõitsiin selle eest ilma sadulata mingi päev, lihtsalt tuli selline tahtmine ning samuti oli värskendavalt hea, sai ise rohkem aru kuidas ta toimib ja liigutab ennast su all. Hüppasin pigem madalaid, aga väga ilusti. Ise tegelesin oma istakuga ja temaga tuleb jaluse peal maandumine paremini kui suure pika hüppega Popsikuga ;)

Täna käisin Seljametsas Graciaga ratsutamas ja sain oma uut sadulat proovida, mis täna Saksamaalt saabus :) Mulle täistsa meeldis, vähemalt Graasu seljas oli hea olla ja hüpata ka. Loodan nüüd, et Tixile v Popile ka istub !

0 kommentaari: