kolmapäev, 31. oktoober 2012

Me and we

Nädalavahetus seljatatud, sain esmaspäeval taas talli. Võtsin ette Tixi puhastuse ja pügamise - mitte kõige kenam tulemus, kuid vähemalt ei ole ta enam karvane higipall ja pügatuna on ta karv endiselt pehme, kui beebipepu :)
Ratsaspordi kohapealt niipalju, et Tixi tegi mulle korraliku banaani, kui ma taga sõitma läksin peale pügamist. Hüppas ja kargas nagu soge. Kuna trennis oli palju pisikesi, sis tulin alla ja jooksutasin/jalutasin teda pisikese ringi peal, kuni nad lõpetasid ja siis, kui selga läksin ei oli ta suht ok, hakkasin kohe edasi nõudma ja unustas oma kurjad plaanid. Popiga tegin ka eile pisut, lihtsalt sadulat tahtsin proovida ja teda pisut liigutada.

 Täna oli korralikum ratsutamine. Tixi ol kohe juba normaalne ning üldse oli sõita väga hea. Uue sadulaga oli päris hea galopitada ja hüpata. Sadul tundub käes üsna pehme, aga sõites on kõvem, kui SeaBis, samas täiesti okei. Popile istub sadul praegu ilusti ilma padjata Barnsby valtrapiga. Tavalise sadulatekiga panen läbipaistva geli alla ma usun, eks paistab, kuidas siis on. Hetkel igatahes olen ülirahul oma Kieffer Masters League'i sadulaga :) Hmm ja seda ka, et sain oma Bucase õueka kätte ilus hall tekike :)



0 kommentaari: