kolmapäev, 17. oktoober 2012

grids

Niisiis viimaks sai Popi raua alla, õigemini mõlemad said 4 uut :) Popi oli all tallis rahulik, lasi ilusti süstida ja lasi tublisti oma kapju teha, seekord oli ainult pisut uimane, sai poole väiksema koguse ning sellest piisas, et protseduur rahulikult mööda saata. Tixi muidugi ei olnud all tallis üksi väga rahulik, aga kapju hoiab ilusti ning tema rautamine pole eriti keerukas.

Täna hüppasime. Panime 2 rida - üks oli lattaed, lattaed millel mõlemal olid peal nokad/vuntsid/kolmnurgad (kuidas keegi kutsub eks :D) ja esimesel 3m valiklatt. Teine oli 6m süsteem, 2,8m vahega 2 lattaiakest ja 7,2m vahega okser, kus peal jällegi nokad/vuntsid/kolmnurgad.
Popi oli essa ja päris vahva oli üle nädala taga ratsutada, hüppas jube hästi, kui ma ise ilusti istusin ja ei viinud raskust liiga ette ning lasin tal ise tulla rida. Lattaedadega vahepeal jäi laiemaks, kui rahulikult sisse tulin, aga kattis vahe ilusti. Parema tempoga tulles tegi sellised tähelepanelikumaid kõrgemale hüppeid ka. Rea peal oli vahepeal super, siis jälle natuke andsin liiga palju jalga või lasin okseril kohe paremale maha vajuda, aga kui ma ise istusin ja natuke suunda näitasin, siis tegi väga häid hüppeid.
Tixiga olid lattaiad super, ta nii mõnusalt hüppas, korra panin ise pange, kui nurgast kuidagi lasin kakerdada esimesele ja siis punnitasin 3sesse töö vahesse vildaka 4. Rida oli ka hea, aga kui kõrgemaks okser läks ja nokad koomale, siis hakkas liiga õhku hüppama, samas kohe peale tõket maha - ise ka ma ei oska ta seljas olla, kuna ei tohi liiga raskust ette viia, samas hüppe peal ta tahab VÄGA palju järgi saada. Istakut tuleb palju,palju harjutada(!). Viimane kord tulin niisama ilma okseri abilattideta ja sain natuke parema tõukekoha ja parema inertsi ning väga ilusti hüppas rohkem edasi ka.


Pisikesed siis all tallis kabjahooldusel :)



0 kommentaari: