reede, 28. september 2012

Pole mõned päevad saanud mahti kirjutada, kuna jätsin oma arvuti Pärnusse nv ja netikaga on tobe kirjutada, kuna tal pole täpitähti :D

Midagi väga suursugust polegi nagu juhtunud, Tixi sai nv 3p ja Popi 4p puhata. Tix oli suhteliselt ärevil sellest ja kui sõitma läksin olin suht hirmul, aga tegelikult oli väga hea sõita. Tegmine mõnusa ratsastuse maneežis ja tal oli sellest jummala suva, et sees sõitsime. Tegime natuke küljepeale liikumisis, õlad sees on isegi suhteliselt normaalne, muud asjad vajavad kõvasti harjutamist, aga ta juba kannatab seda ilma üleliigse närveldamiseta. Positiivne on ka see, et ta jookseb galoppi vasakust jalast, kohati täiesti samasugust galoppi nagu paremastki, ilma sisse-välja vajumata, ma saan istuda ja ta jookseb! Eile siis üle 2nädala tegime hüppeid, suht  sahmerdas ja tahtis liiga tõmmata peale ja oli selline mitte lihtne. Mitu korda võtsin lihtsalt ta seisma ja tulin uuesti, lõpuks paar viimast tõket oli ühtlasem, pisut parem algtempo, aga ei tõmmanud enam kusagile. Järgmine kord panen vb martingali, talvel oli sellega parem.
Popi on olnud suhteliselt hea, mitte super, aga okei. Eile tuli juba trenn ja ei jõudnud eriti hüpata ja siis kiirjustasin ja siis polnud enam hea sõita ja siis ma andsin teda Reesale sõita veidi. Juba vaadates on näha et tahab veel kõvasti jõutrenni saada, aga ta on nunnu ikkagi :)
Ai mis veel on tore on see, et mul uus nunnu ja BE load nii, et me saame hakata treikut vedama :))

0 kommentaari: