neljapäev, 17. juuni 2010

Hmm

Ma siis siin mõtlesin teha oma blogi ägedamaks ja nii.. lõpuks kukkus ikka välja nagu tavaliselt ..M päris bullsh..ei ütle, aga noh jah. Sry nende ees, kes vihkavad playliste, aga pange siis stopi peale :D Igatahes on ju muudki toimunud, kui katsed blogi muuta..
Zeiloga suudame juba suurel platsil õues traavitada, keerame ja pöörame ja latist astume ka üle :) Varsti peaks galopikest ka katsetama :D. teisi hobuseid kardab vähe ja vahepeal teeb kiiremaid liigutusi, aga seni on suht norm. Poiska pidi Popi juurest ära ka kolima :/, sets Poca tuli tagasi. Nii, et nüüd ta on eespool täkupoiss Zorro kõrval :)
Popiga tegin teisipäeval ja täna trenni. Ikka, et saaks liikuma õigetpid ja pehmeks jne. Täna lõpuks hakkas juba midagi looma, mõned tilluminid hüpped tegime ka ja ilusti, ei viskunud üle vaid hüppas :) Kõrgemaid ma ei kujutagi kuidas saab hüpata(aga sellest edaspidi miks ei saa). Igatahes vaatasin ikka seda, et poiss liiga kõhn. Rohkem tuleks süüa anda, natuke juba suurendasin graanuli kogust, aga eks tuleb kaera ka panna juurde.

Niisiis eile käisin Tixiga Tratus Uve juures. Longe oli ikka kohati sees ja oli vaja selgitada MIKS OMETI?
Pool 12 siis hakkasime neid peale laadima, Arax mõtles ja labidanäitamise peale astus sisse. Minu märauss, aga hakkas jobutama. Lihtsalt sisse ei lähe (ometi ta on käinud seal autos), hüppas, kargas, laamendas - oli püsti ja oli pikali ja kõigetipuks pani vahepeal plehku ka. Mingihetk otsustas siiski Araxiga ühineda.. Tsipa peale 12 hakkasime minema siis. OII kui pikk sõit oli, aga pool 3 umbes olime kohal. Hobused boxidesse ja siis varsti hakati Araxit väänama, peaaegu OK oli. Siis läks Arax pildistama. Me passisime autos ja Marek jõi kohvi ja sõi seal xD.. Siis saime lõpuks Tixit vaatama hakata. Maneežis kordel ei näidanud midagi, õues joostes ka eriti näha polnd otse joostes. Painutades mõlemad(!) sõrgatsiliigesed reageerisid suht korralikult. Siis uuesti boxi.. Siis süstima, mõlemad liigesed said süsti hormoon+liigesemääre, siis pildistama. Pildid olid õnneks täiesti puhtad. Ja siis arvele järgi.. Marek küsis seal naljapärast, et noh, kuidas ta sul nüüd peale tuleb. Ma ütlesin, et ahh kohe tuleb, ei mingit jama xD... Ja kui temakord tuli kobis ilusti peale NO problem :D He uss .. Kusjuures kliinikus ka tegi parajat mära, täitsa üllatav... ta mul selline korralik.. Igatahes kokku läks meil seal VIIS tundi (sest igakord, kui ma kirjutasin siis, see tähendas ootamist :/ ).. Igatahes koju jõudsime alles kümme läbi (kuigi jah käisime Ulvi juures Pocal järel).. Ja me pmst enamus ajast olime nälginud, seega tagasitee me ainult söögist rääkisimegi ja minu tulevikust maainimesena, kes ise loomi kasvatab ja leiba teeb LOL...
Igatahes nüüd Tixiga 2nädalat ainult samm(õue ei saa), siis 2 nädalat kerget trenni ja siis võib vaikselt hakata koormust tõstma ja jälle trennitama :)... head jalutamist meile ;)

1 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mõnus