pühapäev, 25. november 2012

Pätu ja tibupojad

Taas on aega mööda läinud ning hobused on trenni teinud. Üks uus hobune on ka natukeseks mul sõita. Teisipäeval hüppasime, suhteliselt normaalne oli, aga samas mitte midagi rabavat. Ühe rea okser oli päris hopsakas, eriti Popil, kui suutsin normaalselt istuda tegi paar korda väga ilusti.
Neljapäeval oli tallis väike võistlus, mul oli too päev jube paha olla ning ainult Reesa sõitis, mõlemaga 120. Paar väikest misshappi oli, aga hüppasid ilusti, eriti meeldis Popi, kes väga püüdlik oli. Tixiga oli nii, et said alles teise poole parkuurist nagu käppa asja. Samas millest me räägime, Ress on ainult paar korda pisikest tõket mõlemaga tulnud ja selle kohta ei saa nuriseda :)
Ratsastustrennid on üldiselt ok olnud, eile Reesa sõitis Popiga, ma kõrvalt vaatasin ja tegin pilti. Lõpuks on hakanud ta natuke ümaramaks ka minema. Kohati jooksis eile väga hästi, hea oli vaadata. Ise sõitsin Calderoni ja Pätuga eile.
Pätu on siis natuke ulakas märaplika, kes tahab natuke trenni saada. Ilus pisike hobune. Traavis jookseb üsna ilusti, galopis tahab kapata, aga eks ainult kaks trenni oleme teinud ka, seega meil on aega harjutada küll . Calderoniga püüdsime saada sirged võimalikult sirgeks ja üleminekud ühtlasemaks. Tixil lasin eile õues platsil kapata, ta ikka kappas nagu pöööörane, nii kiiresti nagu välk, ühest otsast teise ja siis loopis takka ja no lõbutses :) Aga muud suursugust hetkel polegi. Mõni pilt ka eilsest:






0 kommentaari: