kolmapäev, 25. juuli 2012

Küsimus `?

Kõigepealt siis, küsimus selline, et millist talli soovitate Tartus? Oluline on nii maneez, kui ka võimalus paar tundi päevas koplis (üksi või kahekesi).

Selle kõrval, et ma võib-olla Tartusse kolin polegi muud suurt toimunud. Võistelnud ei ole, sest pole saanud transat, aga samas mõnus suvi on olnud ka mitte hobuse lainel tänu sellele. Oleme õega palju käinud, teinud. Tore on ka see, et ta on käinud mitu korda ratsutamas ja Tixi on nii tublisti ennast ülalpidanud, kui maneežis neil esimenekord galoppi saamine ei õnnestunud, siis teinekord õues lasid juba ilusti ringi :) (mu õde päris mannakott pole ta koos minuga alustas ratsutamist ja aasta aega umbes käisime koos, peale seda hakkas ta selliseks korra aastat ratsutajakas :D) Päris algajat jalutasin ka käekorval ta seljas ja oli sellega ka täiesti rahul mul on nii hea meel, et ta selline mitmekülgne mul on - temperamentne hüppaja ning mõistlik perehobune.
Popi sai vahepeal 1,5 nädalat sellist rahulikumat trenni puhkas ja sai kordet üle paari päeva ning tegi ükspäev paar vabahüpet :D Nüüd olen paar päeva sõitnud ja väga hea on!
Gracia on ka saanud korralikku trenni, ja tulemusi on näha, nädala lõpus hüppasime ridu ja süsteeme ning okserid olid esimest korda seal 110 juures ning hobune hakkas vaikselt töötama juba, väga rahul olen temaga ka.

Nüüd see nv ehk Graasuga võistlema Juurimaale 80 ja 100 :)

1 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tartu tallid siis..

Luunjas on väike maneez ja see on alati puupüsti täis. +tallimees on kahtlane ja ei jõua aegajalt hobuseid söötma.

Ihastes on üsna normaalne, aga seal pole treenerit kohapeal j ahein oli mingi aeg vastik. Muidu on seal ok talvel trenni teha + linna lähedal ka. Suvel on jama, sest platsi ei kasteta.

ECU tallis on muidu tingimused kõik väga head, AGA seal on suur AGA.. Oma treenerit ei või kutsuda ning talvel on võimatu korralikult trenni teha (grupikad on maneezis ja trenni ajal sõita ei saa..)

Rohkem ei oska praegu midagi öelda. Selleks talveks pean oma täkule ka mingi koha leidma.. Kaalun vist Saksa minekut. Seal tundub suht okei :)